2013-04-07

žolės!

Mano stogas neištvėrė. Dar kurį laiką laikėsi už vieno pražilusio plauko, bet jau kuris laikas jo nebemačiau. Išvažiavo atostogų. Toli. O aš negyva. Nes gyva tik pavasarį.

Šita, pusę metų trunkanti žiema veda iš proto... lyg dar būtų takelių kuriais iš proto nesu ėjusi.  Aš lyg žuvytė ant sauso smėlio džiūstanti ir jau haliucionuojanti apie dalykus kaip žali dviračiai, žalios voverės, ir aj.. nebeveikia mano vaidentuvė. Turbūt jau pastebėjot, iš to kaip dėliojasi šits tekstas.
Myliu pavasarį, be proto beprotiškai. Žinau kad ir be manęs visi apie jį kalba, bet dūstu be jo.  Manau tai gamtos bausmė visiems. Už tai kad jos negerbiam ir paniekinam. Ji atsisakė busti, serga. Teks surasti būdą kaip ištverti iiilgąą apmirimą. Ir negaliu nustoti galvot apie vieną dalyką. Kaip norėčiau priglausti nugarą prie miško žolės. Šaltos, šlapios, žemėtos, nesvarbu. Ir pajusti kaip grįžta energija, pusiausvyra, stogas. Ach... (atleiskit, bet dūsauti mėgstu).


paėmiau iš http://scenery-wallpapers.com

Na ką, nežinia kada tas išsvajotas geidžiamasis ateis, ar iš vis ateis, bet linkiu stiprybės, lengvo egzistavimo. 

Saldžių sapnų.

2 komentarai:

  1. Anonimiškas2013-04-08 22:17

    šiandien dar pasnigo tokiom didelėm baltom vištom, bet viskas mano gimtadienio proga ( o gal M.Martinaičio laidotuvių?). mat prieš 16 metų balandžio 8 d. buvo toks pats oras.
    taip keista, juk Martinaitis parašė eilėrasčių rinkinį "Balandžio sniegas"...
    juk nieko nebūna atsitiktinai, tiesa?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hm, su tokiom iškalbom siilau ir tau pradėti rašyti blogą;}} Iš tiesų, vakar vištos buvo tikrai nežmogiškos, bet pažiūrėk - šiandien kaip karšta buvo... http://aptaskyta.blogspot.com/2013/04/dar-pasnigo-tokiom-didelem-baltom-vistom.html

      Panaikinti

mintys tavo laukiamos:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...