2013-07-25

kaip man sekėsi



Šiandien trumpai ir paprastai. Pateikiu plano vykdymo ataskaitą:

  • Nufotografuoti ir įkelti keletą šių metų darbų iš dailės mokyklos.
  • Užrašyti savo ryžą cucaką trimingui (žmonių kalba tariant - nupešimui) ir įkelti prieš ir po fotografijas. Dabar atrodo kaip apšepusi žiurkikė.
  • Pasisiūti ilgą, plevesuojantį šifono sijoną ir pasijonį. (Jau dirbu ties šiuo punktu.)
  • Padaryti 10 geresnių fotografijų, šiai nuostabiai vasarai atminti.
  • Valgyti sveikai, veidą pudruoti tik žūtbūtiniais atvejais, pabūti saulutėje.
  • Pasėdėti internete ir susirasti porą gerų variantų studijoms. (Šitas labai rimtas.)
  • Daug daug daug skečinti.


Na, iš 7 punktų pilnai išpildžiau 3. Nepabaigiau siūti sijono, nes draugė nusprendė pagrobti atostogoms mane visa diena anksčiau. Pradėjau siūti vintažinį kombinezoną, kurio, žinoma, irgi nepaigiau. Visą mėnesį nenaudojau veido maskavimo priemonių, bet susilaikymu saldumynams, deja, negaliu pasigirti. Na, šiaip ar taip oda tikrai atrodo geriau. Internete, ieškodama studijų programų kuičiausi daug, keliais žingsniukais arčiau priartėjau prie tikslo. Antradienį eisiu net į dvi studijų užsienyje konsultacijas. Skečinau ir štichavau daug, bet nepakankamai. Iki vasaros pabaigos vis dar praktikuosiu ranką štichams. Viską susumavus, planą įvykdžiau 60%. Neblogai, bet, galėjau ir geriau.

Štai, kaip žadėjau, demonstruoju savo cucaką. Matot pokyčius?




Ahh, noriu šią vasarą veikti prasmingai ir naujus mokslo metus pradėti su trenksmu. Visur, tiek mokykloj, nes pažymiai gali nulemti ateitį, nors niekada anksčiau jie man taip jau labai nerūpėjo, tiek dailėj, o reikia pradėti kaupti portfolio (!), tiek pasiruošti didžiulėms permainomsmane supačių žmonių  terpėje. Nauji žmonės mokykloje, dailėje, gyvenime ir kelių svarbių žmonių trūkumas apskritai. Vasara dar "vyksta", bet aš jau matau su "sprogimu" prasidėsintį rudenį.

Na, aš bent jau labai noriu ir tikiuosi to "sprogimo".


Bučiuoju ir nepaleiskit vėjais vasaros!


1 komentaras:

mintys tavo laukiamos:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...