2013-08-22

vinilinė daiktų darymo ir čilinimo diena

Vasarai baigiantis susitikome kurti ypatingos atmosferos, klausyti nostalgiškai traškančių vinilo plokčtelių, gerti nuostabaus skonio šaltų kokteilių, imbierinių limonadų, patvarkyti mocarelos picos, jaukiai paplepėti ir pasigaminti handmade daiktų. 


Štai šitaip atrodė mūsų stiklainiai (nusprendėme, kad jie labiau seksy nei stiklinės) prieš supilant kokteilį. Svajingai sėdėdamos ant terasos krašto ir makaruodamos kojomis it kokie makaronai aptarėme šią vasarą iš mūsų gyvenimo išvykusias ar išvyksiančias personas;(.

Štai šitaip, va ir va kaip atrodė mūsų lydymo procesas. Tiesą pasakius nuotraukose atrodo viens, du ir viskas, bet teko pavargti. Rusiškos plokštelės daug storesnės, nei visos kitos ir lydosi sunkiai. Ir dar netyčia nukrapščiau etiketę...


Štai čia matote dvi žavingas reklamos mergaites. Tas be proto mielas pagalvėles dekoravo ir pasiuvo Lina, kurią matote su mūsų mocarelos pica. Buvo skanu... Beje ji (Lina, ne pica) įamžino ir šios dienos akimirkas savo fotoaparatu. Galite ją aplankyti čia.

Labai svarbus dalykas, kurį turiu paminėti, padarėme priesaiką, kad vasarai pasibaigus, šiuos mokslo metus neleisime sau kaip įprasta stresuoti, o žvelgsim į viską paprastai. Priesaiką pavadinom "čilinimo metai". Taip ir bus!

Be viso to dar pasigaminome: aš vainikėlį, kuris įamžintas nuotraukose, o Lina mažą gėlių puokštelę plaukams. Aš dar spėjau susiūti porą sąsiuvinių/užrašų knygelių, bet joms dar trūksta viršelių. Tai va. Buvo šitaip. Buvo smagu;)

2 komentarai:

  1. Nuostabioji aš... Smagi diena buvo, ačiū už pasidalintus įspūdžius:>

    AtsakytiPanaikinti
  2. What a great idea for the old record! Love it! Thanks for sharing! Xo, M&K at brewedtogether.com

    AtsakytiPanaikinti

mintys tavo laukiamos:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...